BitSolutions

1. Reducerea costurilor operationale IT

Externalizarea serviciilor IT catre o companie specializata poate reduce costurile operationale ale IT-ului cu pana la 30%. In cadrul unui contract de externalizare se pune accent pe eficientizarea si optimizarea activitatii IT prin identificarea anumitor elemente (procese), care ingreuneaza activitatea si genereaza pierderi.

BitSolutions

2. Focus pe activitatea principala

Focusarea pe activitatea de baza a companiei, pe cea care genereaza mai multa valoare adaugata clientilor, ar trebui sa fie principala preocupare a oricarui manager. Externalizarea catre un furnizor de servicii inseamna mai putine probleme in companie printr-o functionare eficienta si fara intrerupere a resurselor IT. Bit Solutions isi asuma responsabilitatea oferind “Garantia Calitatii serviciilor IT”.

BitSolutions

3. Planificarea si elaborarea strategiei IT

Externalizarea serviciilor IT reprezinta o decizie de management strategic. Obiectivele de business pot fi atinse numai atunci cand strategiile diverselor departamente functionale se aliniaza perfect. In cadrul contractelor de externalizare, Bit Solutions ofera gratuit elaborarea strategiei IT corelata cu obiectivele de business.

BitSolutions

4. Asigurarea unui nivel constant al calitatii

Companiile au nevoie de un nivel constant al calitatii din partea furnizorilor de servicii IT. Prin procesele si procedurile implementate, Bit Solutions asigura un nivel al calitatii constant pentru furnizarea de servicii IT. Beneficiarul poate oferi clientilor sai servicii de calitate superioara.

BitSolutions

5. Servicii 24h/24

In cazul in care aveti personal care se ocupa de infrastructura IT acesta are si el perioade de inactivitate – din cauza concediilor, imbolnaviri etc. In cazul unui firme, aceasta trebuie sa asigure personal indiferent ce se intampla. In majoritatea cazurilor, in cadrul unei companii, infrastructura IT – mentenanta IT proactiva si reactiva – nu suporta intarzieri sau intreruperi, externalizarea IT oferind siguranta si continuitate necesara procesului de business.

BitSolutions

6. Accesul la resurse IT specializate

Comparativ cu un departament IT intern, externalizarea IT poate acoperi intreg spectrul de servicii si capabilitati tehnice. Bit Solutions va propune expertiza celor mai buni specialisti certificati, cu un nivel de cunostinte bogat si variat. Astfel, veti putea utiliza corect resursele din compania dumneavoastra pentru activitatea principala.

BitSolutions

7. O echipa este mai buna decat un specialist

In cadrul unui contract de externalizare IT beneficiezi de sprijinul unei intregi echipe. Serviciile de Externalizare IT ofera o solutie prin care se poate asigura orice competenta in functie de nevoile clientului. Acest lucru conduce la castigarea de avantaj competitiv pe piata domeniului in care activeaza.

Solicita o oferta