NEPI

Este un fond de investiţii înregistrat în Insula Man, iar la începutul anului 2008, şi-a început activitatea în România, ajungand în noiembrie 2012 să deţină un portofoliu de proiecte în valoare de 530 milioane euro.

BitSolutions

DTZ

Este o companie internaţională de consultanţă imobiliară, care îşi are sediu în România începând cu anul 2008, fiind reprezentată de compania „Echinox Consulting”, redenumită în „DTZ Echinox”.

BitSolutions

Versa Media

Reprezintă un grup de presă la nivel mondial, cu o dezvoltare continuă în toată lumea. Obiectivul principal companiei este dezvoltarea canalelor de comunicare pentru educaţia medicală şi farmaceutică continuă. Începând cu anul 2008, este membră a grupului ceh Versa Media.

BitSolutions

EXEC EDU

A fost creat de compania ASEBUSS şi este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa programelor complexe de instruire managerială şi consultanţă din România.

BitSolutions

ASEBUSS

Este o şcoală de business, mai exact şi-a consolidat reputaţia unei şcoli de afaceri de top, care oferă un program Executive MBA român-american acreditat naţional şi internaţional.

BitSolutions

GDF SUEZ

Este un actor de referinţă de piaţa energetică şi are ca misiune furnizarea de gaze naturale şi electricitate, distribuţia de gaze naturale, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţia de electricitate.

BitSolutions

TeamNet Internaţional

Este un integrator IT&C din România, înfiinţat în anul 2001 de către patru tineri informaticieni din Ploieşti. Totodată, este partener strategic cu Asesoft.

BitSolutions

Elmet Group

Este denumirea nouă a companiei Elmet Construct, care îşi are originea în România încă din anul 1994. Activităţile specifice ale acestei companii sunt: confecţii metalice, producţie şi echipare tablouri electrice, proiectare şi execuţie instalaţii electrice, sanitare şi termice.

BitSolutions

Herz Armaturen

Este o companie de origine austriacă, cu sediul în România încă din anul 1998. În momentul de faţă reprezintă unul dintre principalii furnizori din domeniul instalaţiilor de încălzire.

BitSolutions

Vola

Companie de turism, românească, înfiinţată în anul 2006. În prezent este unul din principalii jucători în piaţa de turism  din România.

BitSolutions

Vital Blueaqua

Companie romanească, înfiinţată în anul 1999. Activitatea principală a companiei este de alimentarea cu apă şi canalizare a oraşului Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov. 


BitSolutions

 

Promenada Mall

Unul din cele mai mari centre comerciale din Bucuresti.

BitSolutions

 

Centru comercial  Vulcan

Centru comercial / Mall.

BitSolutions

 

Braila Shopping Center

Centru comercial  in localitatea Braila

BitSolutions

 

 CityPark Mall

CITY PARK MALL din CONSTANTA cuprinde cele mai importante branduri in exclusivitate in Constanta.

BitSolutions

 

Pro Optica

Pro Optica este o companie care se ocupa cu sisteme optoelectronice pentru armata.

BitSolutions
Solicita o oferta