Viziunea si misiunea sunt liniile directoare pentru activitatea noastra, iar valorile stabilesc comportamentul nostru fata de colegi, clienti, competitori.

MisiuneViziune

Prin focalizarea pe nevoile clientului, Bit Solutions vrea sa devina prima optiune a clientilor atunci cand acestia au nevoie de solutii IT de calitate.

Misiune

Prin orientarea catre client si prin solutiile IT insufletite oferite de tehnicieni certificati, Bit Solutions devine partenerul de neinlocuit pentru companiile care au nevoie de servicii IT de calitate.

Valori

Focalizarea pe nevoile clientului

Suntem conectati tot timpul cu clientii nostri pentru a fi siguri ca oferim intodeauna solutiile de care acestia au nevoie.

Dezvoltarea continua a personalului nostru

Angajatii nostri sunt dedicati indeplinirii nevoilor clientilor si crearii de relatii pe termen lung. Bit Solutions incurajeaza dezvoltarea angajatiilor sai, sporind astfel increderea lor in capacitatea de a face fata la noi provocari.

Lucrul in echipa este o baza solida de colaborare in Bit Solutions

Incurajam lucrul in echipa prin discutii, dezvoltarea impreuna de idei, rezolvarea de probleme si pregatirea deciziilor. Consideram ca o echipa este mai puternica decat o singura persoana.

Flexibilitate pentru a raspunde nevoilor clientilor

Reactionam rapid si cu maximum de flexibilitate la nevoile clientilor. Personalul nostru este incurajat in luarea anumitor decizii legate de clientii Bit Solutions. Intodeauna rezolvam solicitarile clientilor nostri.

Loialitate

Suntem alaturi de clientii nostri si la bine, si la rau. Avem in cadrul firmei contracte de servicii de peste 10 ani.

Solicita o oferta